zondag 23 november 2008

Lotgenoten

Vandaag een rustig dagje, met JW weer een wandelingetje gemaakt en vanmiddag gezellig bezoek ontvangen.

Ik heb inmiddels ook een aantal weblogs ontdekt van lotgenoten. Ook van een vrouw in Groningen die vanaf april 2006 de diagnose heeft die ik ook heb. Of ze ook de mutatie heeft weet ik niet, maar zij houdt het al een behoorlijke tijd vol. Het is vreemd dat je bijna 3 jaar leven lang vindt, maar inmiddels kan ik daar al best blij van worden en hopen dat het bij mij ook mogelijk is.

Vannacht ook weer heel lang met JW zitten kletsen en gepraat over de toekomst, de angst die je hebt maar ook praten over leuke dingen die we nog willen doen. Ik hoop dat de medicijnen mij de kans geven om zelfs nog na te denken projectjes op de langere termijn. ZOals ik inmiddels al 10-duizend keer heb geschreven is dat even afwachten....

Geen opmerkingen: