zaterdag 15 november 2008

Nog 12 dagen tot scan

Lekkere zaterdag achter de rug. We hebben echt lang uitgeslapen, we werden vannacht om 400 uur wakker. Duurde wel een uur voordat we weer in slaap vielen. Heel gek, niet eens omdat we verdrietig waren of in paniek ofzo.

Vanmiddag samen met JW boodschappen in Haren gedaan. Als we daar zo met zijn tweeen lopen, dan lijkt het net alsof er niets aan de hand is. Natuurlijk ben ik niet meer zo ' kwiek' als een tijdje terug, maar ik loop gewoon rond en zelfs mijn gezicht begint weer iets normaler te worden (niet in de laatste plaats door de antibiotica denk ik trouwens).
Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van het 'normale' zolang het kan!

Volgende week willen we dan ook nog een paar dagen relaxen in Fontana. Dat is toch heel goed bevallen de vorige keer. Mooie boeken mee, bij de openhaard zitten, lekker zwemmmen en in de sauna. Kortom even niet het hoofd bij de KUKA!

Geen opmerkingen: