maandag 24 november 2008

Slaap

Nog vier nachtjes voor de scan en het analyseren van mijn lijf begint weer ;) Ik merk dat ik weer erg op mijn lijf let: 'he voel ik me energieker?' 'O jee voel toch een steek in mijn zij...'

Vandaag wel weer een goede dag gehad, wederom een uur gewandeld in de frisse lucht. Ik merk echt dat me dat goed doet.

Redelijk emotioneel vandaag was het opzeggen van de sportschool. Ik heb daar toch ruim 6 jaar gesport en dat kan nou niet meer. JW is naar binnen gegaan om het op te zeggen, omdat ik het te confronterend vond om er zelf naar binnen te gaan.

Naast de uitslag in mijn gezicht is het goed te merken dat ik niet meer de oude ik ben omdat ik 's-ochtends niet uit bed te branden ben. Ik neem 2 uur na het avond eten Tarceva en dat pilletje mat me behoorlijk af. Ik slaap elke nacht minstens 10 uur en dan moet ik me nog dwingen om uit bed te gaan. Pas na een uurtje in de kamer na de koffie en het ontbijt begin ik een beetje bij mijn positieven te komen.

Geen opmerkingen: