dinsdag 25 november 2008

Notaris

Vandaag vroeg opgestaan 08:00 uur man man wat een tijd voor mij tegenwoordig. We werden wakker gebeld door de alarmcentrale. Als er iets loos is bij de buren worden wij door de centrale gebeld.. JW schoot uit bed om een kijkje te nemen, stoer als hij is, maar er was geen inbreker te bekennen om 08:00 uur ' s-ochtends: loos alarm..

We zijn uit bed gegaan en na het ontbijt eerst weer een wandeling. ' s-middags met twee collega's in Haren gelunchd.

Vanmiddag hadden we een afspraak bij de notaris. Ik wilde samen met JW toch even goed op een rijtje hebben of we bij overlijden van mij , maar ook van hem, de boel goed op orde zouden hebben. Normaal gesproken hadden we dat ook weer eens door willen nemen, maar zo'n afspraak is natuurlijk niet zomaar nu al gemaakt en komt in een ander daglicht te staan. Helemaal happy was ik dan ook niet tijdens het gesprek en erna ook niet. Maar het geeft toch een fijn gevoel nu, niet teveel meer aan denken, afgehandeld , ik leef nu!

Gelukkig hadden we na het notarisbezoekje de nodige afleiding bij mijn ouders. Lekker gegeten en nu weer thuis. JW zegt dat ik me in mezelf begin te keren en daar heeft hij ook gelijk in. Het malen voor vrijdag is weer lekker bezig. Eigenlijk hoop ik dat deze week zo snel mogelijk voorbij is en dat ik met een goed gevoel naar de bergen kan!

Geen opmerkingen: