woensdag 5 november 2008

Tegenvallertje

Ondanks dat ik mij lichamelijk fitter voel en vrijdag geen negatieve dingen heb gehoord vandaag een domper. Ik vertelde al dat ik mij druk maakte over het vocht in mijn gezicht. Sinds zaterdagochtend is dit het geval en maandagochtend was het op zijn ergst.

Maandag mailde ik Postmus hierover, ik kreeg alleen geen bericht terug. Vanmorgen heb ik hem een reminder gestuurd en had meteen bericht terug. Een verdikt gezicht lijkt hem geen typische bijwerking van de medicijnen, het kan zijn dat de holle halsslagader (weet niet precies hoe jet noemt) een stuwing krijgt door een lymfeklier. Dan krijg je vocht in je gezicht en een dikke hals (kort door de bocht omschreven).

Vrijdag ga ik weer na het VU om het Postmus te laten zien. Misschien dat het toch een tarceva bijwerking is. Ik heb namelijk niet het idee dat mijn hals zo heel dik is.

Mijn angst is niet zozeer een eventuele stuwing, maar ik ben bang om te horen dat de medicijnen niet werken. Anders zou een tumor in mijn lymfeklieren toch niet zo snel uit moeten zaaien en tegen de ader aandrukken? Had gehoopt op 4 weken genieten ...

Maar goed gissen heeft geen zin en ben inmiddels wel een beetje gewend aan onzekerheid en afwachten..

1 opmerking:

Jeanet zei

He bah, Karin! Ik hoop dat het 'maar' een bijwerking blijkt te zijn, en niet weer een nieuwe complicatie! Sterkte!
Liefs!
Jeanet