vrijdag 21 november 2008

Films en boeken

Een lekker binnen-zit dagje vandaag met al die regen, hagel en zelfs sneeuw.. Ik ben de tijd die ik thuis zit aan het invullen met boeken lezen en het uitzoeken van leuke films.

Vanmiddag weer een aantal leuke filmtips gekregen en er ligt nog een stapel dvd's dus we hoeven ons nog niet te vervelen.

Stiekum ben ik aan het nadenken over de rest van mijn tijd, hoe ik die zo zinvol mogelijk kan besteden en hoe zou die tijd er dan uitzien? Wat zijn nou echt de dingen die ik nog graag wil doen?
Ik heb gisteren ook een boek besteld van Sander Simons, 'Leven in blessuretijd'. Hij heeft ook longkanker en gebruikt dezelfde medicijnen als ik en in zijn boek beschrijft hij zijn ervaringen en de manier waarop hij ermee omgaat. Lijkt me confronterend maar ook interessant om te lezen hoe hij met de dingen die op je af komen om gaat. Zeker omdat hij ook in het VU wordt behandeld en dezelfde medicatie gebruikt.

Vanavond gaan we met vrienden eten bij een Italiaan in de stad, even ouderwets het weekeind inluiden:)

Geen opmerkingen: