donderdag 27 november 2008

Boek

Drukke dag vandaag, vanmorgen u raadt het al: wandelingetje en daarna naar het Behouden Huys. Ik heb besloten om individuele gesprekken te gaan volgen en daarnaast lichaamsgerichte therapie en creatieve therapie. Vooral van de creatieve therapie heb ik geen idee hoe ik het ga vinden...Als ik merk dat het niets voor me is dan kan ik altijd stoppen natuurlijk.

Vanmiddag heb ik samen met JW en zijn zus een film gekeken, even lekker ergens anders aan denken.

Ook heb ik vandaag het boek van Sanders Simons binnengekregen. Hij schrijft zulke herkenbare dingen. Ik merk dat het proces van het omgaan met kanker zoveel gelijkenissen vertoont tussen mensen die deze KUKA -ziekte hebben. Dat merk je na het lezen van de weblogs van lotgenoten en nu dus dit boek. Hij omschrijft de artsen in het VU zonder naam maar ik weet precies wie hij bedoelt en hij noemt geen namen;)

Heel grappig om te lezen vond ik dat hij ook de tv aanzet als hij niet kan slapen en hij belandt dan ook bij ' De wereld draait door '

Tussen het lezen door heb ik vanavond ook nog bezoek gehad van twee neefjes( euuh ik kan beter NEVEN zeggen want 1 is over de twee meter) en een collega. Was heel gezellig en nu dus wel redelijk moe, maar dat is ook logisch gezien dit tijdstip:)

1 opmerking:

je zus zei

Ik heb het boek gekocht.
Papa heeft het al bijna uit;)

dikke kus martine