dinsdag 11 november 2008

Alkmaar en strand

Vandaag een leuke dag achter de rug. Vanmorgen voor mijn doen op tijd opgestaan en ontbeten. Een grote ontbijzaal vol met bejaarden haha..hadden vast een Libelle weekeindje weg arrangement geboekt ofzo.

In de auto gestapt en naar het strand in Bergen gereden. Het stormde nogal, heerlijk tegen de wind in gelopen totdat het begon te regenen.

Daarna naar Alkmaar geweest en geshopped. Zag het vanmorgen niet echt zitten om de hele dag te lopen, had een beetje last van mijn rug, maar het ging prima. Ideaal op maandag shoppen, iederen keihard werken en wij winkelen (Elk nadeel heb zijn voordeel ) Elk lid van de familie heeft er een nieuw kledingstuk bij..

Gisteravond was ik echt bang dat ik de dagen niet door zou komen, Niet omdat ik het niet leuk vond, integendeel. Ik was gewoon superemtioneel en gestressed. Maar de dagen waren fijn en morgen weer naar huis..kijken of JW het overleefd heeft:)

Geen opmerkingen: