donderdag 20 november 2008

Vol plannen

Zo de daagjes ertussenuit zitten er weer op. We zijn niet lang meer gebleven (waren we eerst wel van plan) vandaag. Na het ontbijt in de auto gestapt en ongepland naar mijn ouders gegaan. Nu zitten we weer lekker thuis bij de kachel. Ik merk wel dat ik een aantal dagen behoorlijk actief ben geweest, ik ben toch wel moe en heb (hopelijk) spierpijn. Dan realiseer ik me ook weer dat ik niet meer kerngezond ben.

Ik geniet heel erg van de dingen die ik doe. Ik merk vanzelf wel als dat niet meer kan. Ik ga me daar nu niet druk om proberen te maken. Volgens mij heb ik nu (lees deze week) alles voor zover het kan wel een plek gegeven. De tijd om alles tot me door te laten dringen komt nog wel en bovendien is dat proces ook al bezig.

Ik zie wel hoe alles zich gaat ontwikkelen, ik heb geen plan, heb inmiddels wel geleerd dat je daarvoor geen plan kan hebben. Ik heb nog wel plannen in de zin van dingen die ik nog graag wil doen. We zijn bezig een weekje naar Oostenrijk te plannen. En er is al een halve meter sneeuw gevallen (en de weerman heeft nog meer in de planning), dus ik trek denk ik de stoute skischoenen aan en neem mijn ski's mee! Mooi dat ik nog even flink mijn best ga doen om een berg af te knallen!

Zometeen lekker naar bed en morgen weer een dag!

Geen opmerkingen: