zondag 6 december 2009

Wieder zu Hause

We zijn weer terug van onze ik-weet-niet-de-hoeveelste-trip.. Vanmorgen lekker uitgeslapen, heerlijk onbeten en toen terug naar Groningen. De rit terug liep gesmeerd alleen behoorlijke regen onderweg. Eenmaal thuis stond er weer een heerlijke appeltaart in de oven. Gisteravond maakten de HBES-bakkers ons ook al zo blij met de sintkado's en het gedicht! Superleuk, erg gelachen om het gedicht en vooral mijn kado is ERRUG praktisch.

Toen we thuis kwamen ben ik meteen met JW in een oliebadje gegaan. Dit is goed voor mijn teen maar ook voor de rest van mijn huid. Ik krijg overal schrale rode plekken en ook in mijn gezicht begint het weer aan te voelen als leer en is het droog. Vorig jaar ontstonden na het extreem droog zijn van de huid overal pukkels..ik hoop echt niet dat dat weer gebeurt.

Om een kleine indruk van de trip te geven hebben we een filmpje gepost, let niet op mijn blauwe mutsje hij was vooral lekker warm ;)


4 opmerkingen:

Jeanet zei

Mooi filmpje, mooi muziekje, mooi mutsje.

Esther zei

Leuk filmpje, een romantisch pianomuziekje en wat een schattig blauw mutsje ;)

marjolijn zei

Welkom thuis.
Heerlijk genoten.
Leuk filmpje gemaakt.
En ja een schattig mutsje, staat je goed hoor...!!

Ibella zei

Leuk filmpje geworden, met blauwe muts en al. Vermoeiend allemaal hè, de oogjes vielen nog net niet dicht.
vandaag uitrusten en lekker bijkomen.