maandag 14 december 2009

Koud

Vandaag had ik weer creatieve therapie. Bij aankomst bleek de vrouw die het begeleidt ziek en toen hebben we met zijn allen geschilderd zonder begeleiding. Het ging prima zonder, ik heb me goed vermaakt.
Ik ben op de fiets naar Haren gegaan . Voor je het weet doe je alles met de auto en ik vond het wel lekker weer. Koud maar wel erg mooi buiten dus hup muts op en op de fiets. Kom ik ook nog in beweging en fietsen kan mijn teen wel verdragen.

Mijn depri bui lijkt een klein beetje over te gaan, ben alleen nog steeds niet echt fit. Een snotneus en traanogen. Ik heb het gevoel dat de tarceva het ook een beetje veroorzaakt.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, koud is het zeker, ik zie nu alle auto's helemaal wit bevroren staan. Het is nu echt winter, -8 wijst de buitentermometer aan.
Fijn dat de creatieve therapie goed gegaan is, en dat jij je beter gaat voelen.
Goed zo meis, hou dat vast..!!
Vele lopen er te snotteren, ik ook.
Fijne dag meis, geniet er maar volop van.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Lekker bezig zijn is ook belangrijk. Goed hoor dat je bent gaan fietsen, bewegen is ook goed voor de geest. Harmonie in je geest en lijf, tja, dan alleen de snotneus en traanogen nog.