zaterdag 19 december 2009

Kerstfeestje

Vandaag zijn we naar Utrecht geweest. Van het werk van JW hadden we een kerstfeest en de locatie was het Spoorwegmuseum in utrecht. Het was er heel gezellig, het museum was helemaal in kerstsfeer, ik heb er zelfs nog even geschaatst op de ijsbaan. Verder in het museum rondgekeken, lekker gegeten en als klap op de vuurpijl een heus gospelkoor! Helemaal in de kerstsfeer gekomen vandaag.

Daarna ben ik nog even bij een vriendin langsgeweest die ook in Utrecht woont. Ze is net bevallen van een dochter. Het was leuk haar en haar man weer even te zien, maar we zijn niet te lang gebleven. Beide waren we moe en we wilden niet te laat naar bed.
Onderweg terug reden we door de dikke sneeuw en we hebben weer heel wat hefige onderwerpen besproken..
Het niet meer krijgen van kinderen, de vraag of JW ooit nog kinderen gaat krijgen en daarover fantaseren, fantaseren over als je zelf wel kinderen had gekregen. Ook over vakanties en skieen gepraat, afwisseling is belangrijk ;)

Naast het feit van de kanker komen er soms zoveel andere moeilijke onderwerpen bij. Gelukkig kunnen we er goed over praten en was mijn lontje vandaag wat langer.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Mogge meisje,
Ja, met hulp van zo'n kerstfeest kom je wel in de stemming, fijn dat het gezellig was.

Ja, het weer is bar en boos, alles is opnieuw weer wit en ik zie nu dat ze rondom het glazen huis op de grote markt flink aan het strooien zijn en ook hier rijdt de strooiwagen alweer.

Maak er een aangename zondag van.
Liefs Marjolijn.