donderdag 17 december 2009

Sneeuw

Zooo wat een sneeuw zeg! Geweldig mooi om te zien en lekker om in te lopen. Vanmiddag moest ik met mijn teen naar de dokter. Ik ben met de auto gegaan en al gliberend kon ik mijn auto parkeren. Net op tijd want de wegen waren niet echt makkelijk begaanbaar. Sta ik voor de deur is de huisarts er niet! Een briefje op de deur dat er een vervanger is elders in de stad. Ik wilde er heen rijden, maar kwam zo moeilijk van mijn parkeerplek en had echt geen zin om weer door de sneeuw te rijden en dan ergens tegen aan te knallen. Op de grotere wegen gaat het wel maar op binnenwegen vond ik het best eng. JW vond het geweldig om met zijn auto in de sneeuw te crossen en zocht juist de diepste sneeuw op.

Maar goed, mijn teen is nu nog niet naar gekeken. Ik probeer de huisarts morgenvroeg weer te bellen. Misschien dat hij wel niet op zijn praktijk was vanwege het slechte weer ofzo. Anders toch maar naar de vervangend huisarts morgen.

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, bij jullie helemaal hé..!!
Hier ook overdag een flink pak gevallen, maar niet zovéél als bij jullie.
En het is nog niet over, want het begint weer opnieuw, hier tenminste, grote vlokken..!!
En wat de huisarts betreft morgen maar een nieuwe poging.
Fijne avond nog lieve meis.

klep zei

Mooi man, mooi laagje sneeuw! Hopelijk zijn jullie morgenvroeg niet ingesneeuwd!

Hier wordt het bijna 20 graden dit weekend, dus ik zal aan jullie denken, hehe!

Ibella zei

Sneeuwpret blijft, is altijd leuk.
Toch ben ik blij dat ik niet perse met de auto op pad moet.
Wat ik lees bij mijn collega`s is het een hachelijke zaak. Een slipcursus is nog niet zo gek, het gaat JW goed af
Gelukkig kun je vandaag ook naar je huisarts

Anoniem zei

Die mannen.....ze zijn ook allemaal hetzelfde....net kleine kinderen.
Bij ons is haast niets gevallen. We hebben hier een laagje poedersuiker op de grond liggen en er valt poedersuiker uit de lucht.
Als Anouk en Nicky dit (jouw filmpje) werden ze jalours, omdat bij jullie zulke fijne sneeuw is gevallen.
Hahahhahaha

XX Es

Mathieu zei

hehe tot zover de cursus "Achteruit inparkeren: zo moet het."

Deze was wel wat tam, Top. Graag de volgende keer een aflevering met wat meer gas: "Achteruit inparkeren: zo kan het ook" ;-)