dinsdag 22 december 2009

sauna-middagje

Vandaag kon je tenminste weer een beetje normaal de weg op. JW moest vandaag nog even naar Zwolle voor het werk en ik ben met de auto naar de sportschool gegaan. Eindelijk weer even lekker sporten en toen heerlijk in de sauna geweest. Echt even lekker eruit en dat heeft me goed gedaan. Voelde me erna stukken beter.

Gelukkig gaat het met mijn teen ook goed en daar ben ik erg blij mee. Dat betekent dat het met het skieen ook wel zal gaan lukken volgende week als we naar Zwitserland gaan.
Ik heb enorm veel zin om te gaan skieen en hoop zo dat het net zo goed zal gaan als vorig jaar! Oud en nieuw vieren we ook in Zwitserland en we zijn al druk bezig om oliebollen, vuurwerk, melkbussen en carbit te verzamelen. Samen met HJ en F hopen we echt knallend het nieuwe jaar in te gaan.

Gelukkig weer een iets positiever gevoel dus vandaag, dan is het tenminste geen depressie :)
Ik weet ook wel dat sporten,sauna en vakanties niet de perfecte copingstrategieen zijn voor een neerslachtig gevoel. Als ik straks niet veel meer kan zal ik andere dingen moeten zoeken om me af te leiden en me beter te voelen, maar zolang het nog kan probeer ik er zoveel mogelijk van te genieten.

4 opmerkingen:

Marjo zei

Lieve Caroline,
Fijn dat je teen beter gaat en dat je naar de sauna kon gaan. Alles beter dan in een dip geraken maar het is zo logisch dat je in een dip komt. Je gedachten schieten alle kanten open wanneer je een blessure hebt als gevolg van de kanker dan komt het dubbel aan. Het is zo herkenbaar allemaal. Ook ik zit in een dip maar dat lees je nog wel op mijn blog. Dit is jouw verhaal en dan verdien je persoonlijke aandacht.
Ik hoop dat je toch van de Kerst kunt genieten.
Het allerbeste en een dikke knuffel, Marjo

Marjolijn zei

Hoi meis,
Fijn dat het allemaal weer beter gaat.
Uitkijken naar de leuke dingen die gaan komen en genieten van dat wat goed gaat zijn hele goede dingen om een dipje te mijden.
Dat doe je goed.
Op naar een fijne kerst en dan heerlijk op wintersport.
Liefs Marjolijn.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Tjongejonge, dit is echt de beroemde decemberdip ;)

XXX Es