maandag 28 december 2009

Kleren

Een leuke middag achter de rug met mijn zusje en Anne Sophie. JW ging vanmiddag naar vrienden om te gamen en ik ben even met mijn zusje en AS de stad ingegaan. Het was echt gezellig, mijn zusje heeft wat kleren gekocht voor het verwachte jongentje en wat voor haarzelf. Samen met AS hebben we lekker gegeten bij de V&D en toen we thuis waren hebben we samen mijn klerenkast doorgespit.

Ik heb best veel kleren moet ik eerlijk toegeven en sommige dingen draag ik eigenlijk bijna nooit. Ik vergeet dat ik het heb, heb het te vaak gedragen of vind het niet meer lekker zitten. Ook heb ik het laatste jaar veel gekocht omdat ik dacht pff kan het mij nog schelen. Ik heb mijn zusje wat vesten en shirtjes gegeven die ze nu goed kan dragen nu ze zwanger is.
Om eerlijk te zijn denk ik heel vaak als ik iets koop, ach als ik het niet meer draag als ik er niet meer ben dan vindt Martine ( mijn zusje ) het nog wel leuk.

Er ligt ook genoeg kleding in mijn kast wat ik gewoon niet meer pas, te klein, maar ik gooi het ook niet weg ofzo omdat ik dan juist denk , als de kanker weer gaat groeien en ik aan de chemo moet ga ik misschien wel afvallen en heb ik het nog nodig.
Ik hoop dat het nog even duurt voor ik mijn klerenkast weer moet 'aanpassen', mijn skikleding van vorig jaar zit in ieder geval nog als gegoten :)

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mogge meis,
Heerlijk toch zo'n dagje lekker aantutten.
Shoppen, de kledingkast eens doorspitten.
Fijn dat je skipak weer zo aan kan, dat is nu het belangrijkste..!!
Fijne dag vandaag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Heerlijk zo een dag genieten met je nichtje en zwangere zus. Dat doet me heel erg denken aan mijn zus en haar kleine kinder tijd. Nu is mijn zus de afgelopen dagen ook geweest en ook ik heb genoten van haar.Fijn meis, het zijn zulke waardevolle dingen en ik moet vaak lachen om je verhalen, omdat ik er zoveel in herken bij jou.