dinsdag 15 december 2009

Vacuum

Mijn dipje is een beetje voorbij, maar ik kan niet echt zeggen dat ik me supergoed voel. Ik lijk wel in een andere fase te zijn beland, waarin ik me steeds beter realiseer wat er aan de hand is en me steeds machtelozer voel. Het feit dat je niet weet hoe lang je je nog goed voelt maakt het leven zo moeilijk. Zowel JW als ik hebben het gevoel maar wat aan te kloten en soms is het wachten op het moment dat het slecht gaat en het afgelopen is. Het is een vacuuum waar je niet uitkomt en die je soms bijna letterlijk helemaal gek maakt.

Ik probeer er het beste van te maken en ben in ieder geval blij dat ik weer wat mobieler ben. Vanmiddag even met de auto naar mijn zusje en AS geweest. Mijn moeder was er ook nog even. Met AS is het altijd lachen en dan vergeet ik ook wel even de nare dingen. Vanavond kwam ook nog een oud collega, veel gepraat over hoe we ons voelen. Lucht wel op, hoop alleen dat ze het desondanks wel gezellig vond ;)

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, lieve meis, soms is het ook gewoon sucks.
Maar gelukkig is er dan altijd weer ASje weer die kan laten lachen en op andere gedachten kan brengen.
Pluk de dag, en maak er een mooie van.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Gelukkig dat je afleiding kunt vinden bij je familie, want het blijft allemaal heel zwaar. Wetend dat er een moment komt dat het niet goed meer gaat, die onzekerheid. Alsof je helemaal niet blij meer kunt zijn.
Een vriendin vroeg eens aan mij; of ik niet liever had dat het maar snel afgelopen zou zijn dan alsmaar te leven met die onzekerheid. Gelukkig kon ik zeggen dat ondanks alles het leven de moeite waard was om te leven, dat ik van plan was te genieten van de tijd die ik nog had. Dat het regelmatig heel moeilijk is zal ik niet ontkennen, maar ik zou geen dag willen opgeven.
Er veel over praten helpt al enorm.
Liefs ibella

hendrike zei

Hai Caroline,

Moeilijk,ik herken wat je schrijft,maar kan er weinig zinnigs over zeggen.Het is waar ik ook veel mee zit.Misschien voelt het wat anders als je weer wat meer kunt ondernemen?
Of goed bij jezelf nagaan,wat is belangrijk voor mij in het leven,wat wil ik doen,hoe kan ik dat verwezenlijken?
Maar ik heb zo'n idee dat je dat allang hebt gedaan.Soms zijn antwoorden moeilijk te vinden.
Liefs Hendrike