woensdag 16 december 2009

Kwakkelen

Ik ben nog steeds niet fit. Vanmiddag was ik even de stad in om te lunchen lekker met mijn dikke bak door de sneeuw gereden. Na de lunch had ik nog allerlei plannen, maar ik voelde me echt lamlendig. Ontzettende traanogen een verstopte neus en moe. Ik ben op de bank gaan liggen en gaan slapen.

Morgen ga ik ook even naar de huisarts voor mijn teen. Jw's moeder heeft er gisteren even naar gekeken. Mijn teen doet geen pijn meer maar nu na een week is de wond nog niet dicht en er lijkt ook wat pus te komen. (Lekker he ). Ik weet niet of het een slecht teken is maar ik wil het toch even aan de huisarts laten zien. Vind het sowieso al bijzonder dat ik helemaal niet terug hoefde te komen om mijn wond te laten zien na een week.

3 opmerkingen:

Esther zei

Ach ja, sommige dokters.......

XXX Es

marjolijn zei

Hé vervelend meis.
Hoop dat je snel opknapt.
Hier nog helemaal geen sneeuw.

Ibella zei

Van een flinke onsteking kan je je ook heel beroerd voelen, dus de huisarts is zo`n slecht idee niet.Misschien toch iets meer rust nemen.