woensdag 2 december 2009

2e mexicaan er in

Vanmiddag ben ik voor de tweede Mexicaanse Griep Injectie geweest. Hopen dat ik er niet al te veel last van krijg, maar dat zal wel niet want dat had ik bij de vorige ook niet.

Verder heb ik de auto van JW , ja ja hij had die van mij mee, lekker schoongemaakt van binnen. Daarna was ik behoorlijk moe. Volgens mij kan je het niet echt aan me zien, maar ik voel me wel zo en merk wel dat een klein verkoudheidje niet meer hetzelfde is nu ik tarceva gebruik. Het wordt een keer zo erg en ik heb ook meteen weer last van een druk op mijn rug en borst.

Ik heb dit al zo vaak gehad dat ik zoveel mogelijk probeer het naast me neer te leggen , maar het voelt niet echt prettig. Het scheelt dat er weer een paar leuke dagen in het vooruitzicht liggen waar er niet veel tijd voor piekeren is ;) Morgen lekker naar Berlijn ik heb er heel veel zin in even lekker weg met zijn twee├źn.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Lekker van gaan genieten, lieve meis..!!
Heel veel plezier.

Ibella zei

Gelukkig dat je zo langzamerhand weet hoe je er mee om moet gaan, maar desondanks blijft het vervelend.
Een goede reis vandaag en geniet van een paar mooie dagen.
Liefs Ibella