maandag 21 december 2009

Kop dr veur

Vandaag zouden JW en ik samen richting Arnhem rijden. JW om te werken ik zou doorrijden om met F samen het fotoboek af te maken. Vanmorgen om 700 uur hebben we het nieuws gekeken en al snel besloten dat we niet zouden gaan. Het was gewoon te slecht weer.

Vandaag dus een lekker dagje thuis gebleven. Ik heb lang uitgeslapen en eenmaal uit bed wat dingen in huis gedaan. Ik kan niet echt zeggen dat het goed gaat. Ik lijk echt een beetje in een dip te raken. Zie het soms allemaal niet meer zitten en daar wordt JW ook weer niet vrolijk van. Ik weet niet zo goed hoe ik mijn gevoel moet omschrijven. Bij het minste of geringste ben ik gestressed, ik zie overal tegenop en ben ontzettend moe.

Samen met JW probeer ik er wel iets aan te doen. Ik vind het ook niet vreemd dat ik me zo voel af en toe. Zo goed en kwaad als het kan probeer ik toch wat van de kerst te gaan maken. Opgeven en depressief worden heeft echt geen zin voor de tijd dat ik hier nog rond ' huppel' . Al moet ik eerlijk toegeven dat het soms wel ontzettend moeilijk is om de kop dr veur te houden..

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Af en toe gewoon knoerhard schreeuwen en ergnes tegen aanschoppen kan soms wel opluchten ;)

XXX Es

marjolijn zei

Toch maar gewoon proberen meis, het koppie dur veur te houden.
Geniet van alle dingen die wel goed gaan.
Liefs Marjolijn.