woensdag 23 december 2009

Confronterend

Zelf hebben we het niet zo druk voor de kerstdagen met inkopen enzo..,, maar als je toch per ongelijk een winkel instapt vlak voor de kerstdagen dan denk je oooo ja het is echt zo, het is bijna kerst. Sjee wat een drukte overal.

Vandaag hebben we even wat spulletjes voor de vrienden in Zwitserland meegenomen bij de Makro tussen alle andere kerstshoppende mensen, Oliebollen, bitterballen, frikandellen een melkbus op de kop getikt om carbit te schieten..Dat wordt dus echt knallen :)

Tijdens alle dingen die ik deed vandaag zat ik met mijn hoofd bij een lotgenootje, Ibella. Ze reageert elke dag even op mijn blog en als dat dan opeens niet meer zo is dan ga je meteen denken: MMM zou er iets zijn.Vandaag vernam ik via de mail dat ze met zware epileptische aanvallen is opgenomen in het ziekenhuis. Ik vind het zo rot voor haar en haar partner zo vlak voor kerst en moest de hele tijd aan haar denken. Verder drukt het mij ook nog weer eens extra met de neus op de feiten. Ik heb het al vaker geschreven dat contact met lotgenoten heel waardevol is, zeker Ibella heeft een speciaal plekje in mijn hart, maar dat het ook erg confronterend is.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Ja, gezellig zo toch wel, al die voorbereidingen voor de kerstdagen en vooral de wintersport die gaat komen.

Ja, het is altijd schrikken als weer iets gebeurd wat je niet verwacht. Maar hopelijk komt ze snel weer thuis.

Fijne kerstdagen meis.