woensdag 30 december 2009

Weer in zwitserland

We zijn aangekkomen in Zwitserland. De reis ging goed alleen veel regen onderweg. Er ligt hier niet zoveel sneeuw, best idioot zoeken we hier de sneeuw ligt er in eigen land waarschijnlijk meer. Maar goed we zijn nog niet echt in het ski-gebied daar ligt voldoende om te kunnen skieen.

We zitten heerlijk in het huis van H en F, zelf zijn ze er nog niet, morgen komen ze terug van hun vakantie. Het is wel fijn dat we hier vaker zijn geweest, we weten alles te vinden. Ik hoop dat ik fit blijf, want ik heb ontzettende last van mijn keel en zie wat witte plekjes. Denk een keelontsteking..zo is er altijd wel wat ..
Morgen maar niet te veel doen, skieen gaan we dan toch nog niet.

4 opmerkingen:

Jeanet zei

Lieve Karin, en JW natuurlijk, geniet van jullie reisje en ik duim heeeel hard dat je fit genoeg blijft om te skien! Have fun!

Marjolijn zei

Hoi luitjes,
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. Hier in zuid-west Nederland ook nog geen sneeuw hoor, alleen regen.
Een hele gezellige jaarwisseling, en stap, met veel goede moed het nieuwe jaar in. Wat het gaat brengen, weet niemand, maar we kunnen er zelf het beste van maken.
Hoop dat het meevalt me je keel.
Fijne vakantie en have fun.
Liefs Marjolijn.

Anoniem zei

Hey Carinelientje

Ik had de grootste lol toen ik op mijn web-log las dat er in Zwitserland geen ligt. Heb je ook de wandelschoenen bij je? Dan ga je toch de paden op en de lanen in??? Hahahahhahahahaha
Voor jou en je JW-tje een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2010

XXX Es

Anoniem zei

Ik bedoel dus....sneeuw