zondag 13 december 2009

Druk

Gisteravond zijn JW en ik bij vrienden in Leiden geweest. Heel gezellig gegeten en gekletst en voor je het weet is het weer laat en toen moesten we nog terug rijden. We waren met mijn auto en beide hebben we een stuk terug gereden. Vanmiddag zijn we ook op visite geweest en nu zijn we weer lekker thuis.
De komende week loopt ook alweer behoorlijk vol en sommige afspraken hebben we afgezegd omdat het anders echt te druk wordt. Zeker voor JW die maandag de hele dag naar moet en dinsdag naar Haarlem. Elke avond afspraken wordt dan gewoon teveel.

Met mijn teen gaat het langzamerhand steeds beter, pijn heb ik er niet meer aan eigenlijk. Alleen intensief belasten moet ik nog maar even niet doen. Ik vind het wel jammer dat ik nu niet zoveel kan qua sport omdat het voor mij toch wel een uitlaatklep is en van stilzitten word ik niet echt heel blij, maar goed mijn teen gaat nu even voor.

4 opmerkingen:

marjolijn zei

Zo is het, eerst maar goed laten genezen.
Zoveel te eerder ben je er helemaal klaar mee..!!
Fijne maandag.

Ibella zei

Het klinkt goed en gezellig allemaal. Het sporten komt wel weer.
Fijne dag

Anoniem zei

Niet zeuren! Gewoon met je pootje omhoog en dan komt de rest vanzelf wel weer ;)
Fijne dag!

XXX Es

Unknown zei

Caroline, as always, I enjoy the new video (requires no translation). I'm sorry that you have to deal with your toe. I certainly was frustrated while my ankle kept me from doing things and I am so sorry that I won't be able to ski this year.
Don't be too hard on yourself that you get depressed--it is so very understandable. I am twenty years older than you and yet have so many of the same thoughts. Cancer is not fair, and we deal with our diagnosis the best we can. Take care my friend, I am thinking of you. Linnea