zaterdag 26 december 2009

Eerste kerstdag

De eerste kerstdag is alweer bijna achter de rug.
De kerst hebben we gisteren heel gezellig ingeluid met een vriendin uit Amsterdam. We hebben lekker geborreld in de stad en daarna Japans gegeten. Thuis nog een filmje gepakt daarna voldaan naar bed.

Vandaag was best een leuke dag, Ik had echt helemaal geen zin in de kerst en ik vond het soms ook best wel lastig, maar mijn zusje en ouders hadden heel erg hun best gedaan en heerlijk gekookt. Veel te veel maar wel superlekker ;) Mijn darmen raakten wel helemaal van de hobbel dat was best balen maar verder voelde ik me redelijk goed. Toch merk ik dat ik vlakker en minder opgewekt ben dan bijvoorbeeld vorig jaar kerst. Toen zat ik toch in een fase dat ik enorm blij was dat de medicijnen in ieder geval aansloegen. Nu is het een fase van afwachten en proberen toch weer je leven wat op te pakken. Morgen  de tweede.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, tweede kerstdag al weer, maak er net zo'n mooie van als de eerste...!!
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Toch lief dat iedereen z`n best doet er een gezellige dag van te maken. Nu na een jaar ben je nog aan de tarceva en gaat het best goed, ondanks de bijwerkingen. Ik hoop dat je morgen een gezellige dag hebt.
Liefs Ibella