vrijdag 11 december 2009

Verantwoorde schoenen

Gelukkig kan ik steeds beter een beetje lopen al gaat het nog niet soepel en zeker niet snel. Vandaag is mijn moeder de hele dag geweest en die heeft alle ramen gewassen beneden , binnen en buiten. Echt superlief want het is best wel een werk. Aan het einde van de middag ben ik met mijn moeder naar een schoenenzaak in Helpman geweest waar ze ' speciale' schoenen verkopen. Speciaal omdat ze extra breed of groot zijn en ik wilde echt schoenen hebben die niet knellen zodat ik niet weer in de problemen kom met mijn teen.

Ik heb inmidels ontdekt dat ik al jaren op te kleine schoenen loop, ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb dus bijna maat 43..Die maat is er niet in de doorsnee schonenenwinkels en ik kocht er altijd de grootste maat en moet eigenlijk zeggen dat ik nooit met pijn gelopen heb. Toch heb ik met mijn eigen ogen gezien toen mijn voeten werden opgemeten dat het toch echt wel zo goed als 43 is.

Ik ben geslaagd met geen hypermoderne, maar toch ook niet al te lelijke, verantwoorde schoenen. Ik kon ze gelukkig gewoon goed passen ondanks mijn teenwond.

Echt fijn want nu kan ik ook gewoon naar buiten zonder dat ik moet klooien met slippers ofzo.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Mogge meis,
Fijn zulke helpende handjes.
En ook fijn dat je weer mobieler bent, het hoeven dan ook nog geen kilometers te zijn, maar een beetje rondlopen is toch weer fijn.
En zelfs geslaagd voor een paar goed passende schoenen.
Ik ken het probleem van goede schoenen te vinden.
Goed weekend, meis en genite er volop van.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Door mjn werk met het vele staan, heb ik altijd goede schoenen gehad. Straks gooi je de pumps en dergelijke weg, omdat ze niet fijn meer lopen. Laat de teen nu maar genezen.
Fijn weekend en liefs Ibella

Anoniem zei

Hey Carinelientje,

Maat 43?????? Oeps dat is best wel een grote maat....op de filmpjes (met de mooie blauw mutsjes) zie jij eruit als een mooie slanke den (een figuurtje waar wij alleen maar van kunnen dromen) en dan hoor ik maatje 43? Hoe lang ben jij dan wel niet?
Mijn vriendin heeft ook een grote voet (ik weet niet precies welke maat), maar die is 1.90 meter. Als je wilt, zal ik haar eens vragen, maar ik weet haar schoenmaat niet
Ik heb 39 1/2 en vroeger (een paar jaartjes terug nog maar) altijd maat 39 gekocht, maar vaak last van likdoorns gehad. Ook echt niet fijn hoor!
Fijn voor JW dat hij een vrouw heeft, die op grote voet leeft. hehe

XXX Es