donderdag 10 december 2009

Voet omhoog

Ik heb goed geslapen vannacht en de pijn aan mijn teen valt me heel erg mee. We hebben een tafeltje in bed gezet zodat mijn voet eronder kon liggen. Vanmorgen heb ik het verband er afgehaald en dat was minder fijn. Het laatste stukje ging niet zo makkelijk en door het in water te laten weken ging het makkelijker, JW rende weg van de schrik ha ha. Het ziet er veel erger uit dan het is en ik moet nu oppassen dat ik niet overmoedig word. Nog even een paar dagen met de voet omhoog.

Ik ga nu met JW ' Der Untergang ' kijken, gezellig ;)

4 opmerkingen:

Esther zei

Der Untergang gezellig????? Nou dan weet ik toch wel een leukere ;)

XXX Es

marjolijn zei

Mogge meis,
Gelukkig dat de pijn meevalt.
Ja, hou dat pootje nog maar even omhoog, dan komt het weer helemaal goed...!!!
Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Vandaag maar met een stapel films de dag doorkomen. Het is niet anders. Succes met de teen

Liefs Ibella

hendrike zei

ppfff dat klinkt niet echt best,sterkte ermee....