vrijdag 18 december 2009

Kort lontje

Vandaag kon ik wel bij de huisarts terecht en ik moet het toch even melden, de huisarts was er wel gisteren, de assistente was weg en had een briefje op de deur gedaan voor patienten die alleen een recept kwamen afhalen.
Vanmiddag heb ik mijn teen wel even kunnen laten zien en de arts vond de wond er goed uitzien. Dat gaat dus de goede kant op, een fijn gevoel!

Psychisch gaat het toch niet echt lekker met me, ik heb gewoon een heel kort lontje en zie het echt niet altijd zitten. Ik kan het heel lastig omschrijven maar een soort moedeloos en een ' wat kan het mij nog allemaal schelen ' gevoel maakt zich van mij meester zo nu en dan. Angst voor wat komen gaat, wanhoop en ook wel woede dat ik met mijn hoofd tegen de muren loop, totaal niet weet wat ik moet en voor mijn gevoel er alles al aan doe om het zo goed mogelijk te doen.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Hoi meis,
Fijn dat het met je teen de goede kant op gaat.
Verder maar lekker genieten van het weekend.
Carpe Diem.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Misschien moet je maar heel boos worden en het liefst die boosheid ook uiten, niet zozeer op Jw. Kan het Behouden huys geen goede uitlaad klep zijn. Dat je al je verdriet, boosheid en angst daar neerlegd. Boosheid is beter dan moedeloosheid.
Je doet het ook hartstikke goed, alleen is dit heel moeilijk om mee te dealen.
Liefs Ibella

Jeanet zei

Of, als je teen helemaal is hersteld, gaan boksen, of heel hard tegen een bal slaan (squash)? Of die yoga-oefeningen die ze op Hoog-Hullen doen... ook heel erg... eh... expressief! Belangrijkste is dat je je woede aanvaart, ook dat hoort er bij, en is zo volkomen legitiem! D'r moet een manier zijn om het te kanaliseren/ te uiten, lijkt me!
Liefs!

hendrike zei

Lieve Caroline,
Misschien doe je juist wel teveel je best?
Je mag voelen wat je voelt,soms helpt het enorm om je frustratie te uiten.Te huilen,schreeuwen en schelden.Je hoeft niet altijd flink te zijn,dat houd geen mens vol.
Laat al die gevoelens toe,dan kun je ze kwijt raken,dan breng je ze buiten jezelf.En echt Caroline,dan zullen er weer momenten komen dat je je beter voelt.
Veel sterkte.
Liefs Hendrike