woensdag 9 december 2009

Nagel er af

Nou nou..de teen ingreep is achter de rug. K***** dat was geen pretje. De twee prikken die je krijgt om je teen te verdoven doen PIJN! Van het snijden zelf voel je niets dat is dan wel weer een mooi gevolg van de injectie. Nu lig ik op de bank met mijn voet omhoog en langzaam maar zeker gaat de verdoving eruit en mmm het doet best pijn.
Ik heb wel enorm gelachen toen we weer naar huis gingen.

De operatie-assistent die bracht mij samen met JW via een achteruitgang de operatiezaal uit. Tijdens de wandeling gingen we door de deur en stootte ik mijn teen tegen de deurpost. Er zat nog verdoving in dus geen centje pijn, maar bij het ' door de deur' rijden reed JW over de teen van de assistent..HA HA. Poe hoe onhandig kan je zijn voor hetzelfde geld ligt hij nu zelf op de operatietafel ;)

JW is vanmiddag nog even naar zijn werk gegaan in Heerenveen. De H van HBES kwam zojuist met een heerlijk soepje en een loempiaatje dus mijn maag zit weer vol. Weer twee paracetemol erin en straks maar even een boek lezen ofzo.

Even terugkomend op mijn blog van gisteren, degene die mij gemaild heeft was geen collega. Voor je het weet zit iedereen op mijn werk elkaar aan te kijken: heb jij die mail gestuurd..

5 opmerkingen:

Jeanet zei

Oei, dat klinkt inderdaad heel naar, die teen. Weinig vlees maakt dat prikken behoorlijk K zijn, inderdaad (beetje ervaring: oren)! Hoop dat de napijn meevalt!!! Bij deze een digitale zoen op je teen, Maria zegt dat ik toverkusjes heb, dus wie weet helpt het een beetje! ;)

Esther zei

Dus zoals ik al zei met je pootje in de lucht en je laptoppie op schoot ;)
Is het nog gelukt wat ik je gestuurd heb van longkankerforum?

XXX Es

marjolijn zei

Ja, die verdovingsprikken zijn heel pijnlijk.
Hoop dat je de pijn nu wat onder controle kunt houden.
Netjes met je pootje omhoog blijven hé, dat is echt het beste, de eerste dagen.

Sterkte meis, over een dag of wat voel jij je weer veel beter.
Liefs Marjolijn.

marjolijn zei

Mogge meis,
Hoop dat je toch lekker hebt geslapen, al was het maar een paar uurtjes.
Vandaag nog maar kalm aan en ik hoop dat je niet te veel napijn hebt.
Toch een fijne dag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ook dat is gelukkig weer voorbij, verdovingsprikken zijn heel vervelend.
Nu maar herstellen met het pootje omhoog.
Ik wou dat wij ook zo`n buurvrouw hadden, heerlijk verwend worden met soepjes en loempia`s.
Liefs Ibella