zondag 20 december 2009

Kerstfilms

Wat een sneeuw is er weer gevallen zeg vandaag..ik kan me bijna niet heugen dat ik heb meegemaakt dat er ZOveel gevallen is. Ik vind het wel gezellig die sneeuw, hoewel het op de weg wel uitkijken is. Vandaag hebben we even in de sneeuw gespeeld met Rafael, het zoontje van de zus van JW.
Vanavond hebben we samen met de HBES bakkers films gekeken in de bijkamer. Supergezellige kerstfilms.

Morgen ga ik met JW richting Arnhem, daarna rijd ik door naar F. De fotograaf die onze trouwdag heeft gefotografeerd. We willen morgen het fotoalbum afmaken. ik ben benieuwd of we de weg een beetje op kunnen morgen met al die sneeuw. Maar goed dat zien we morgen wel weer.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Maak er een goed dagje van meis, en voorzichtig op de weg, weer heel thuis komen hé..!!

Ibella zei

Ha, veel sneeuwpret. Hopelijk zijn de wegen een beetje begaanbaar