zaterdag 12 december 2009

Mobieler

Ik kon het niet laten en ben vandaag alweer even de stad in geweest. Dus ook best weer wat gelopen zij het heel voorzichtig en niet soepel. Ik ben niet ovredreven lang de stad in geweest maar ik wilde er echt even uit. Er heerst wel een gezellige sfeer in de stad zo vlak voor kerst.

Ik heb niet zoveel met kerst. Ik kan ook niet zeggen dat ik er zin in heb. Vorig jaar wilde ik het heel graag vieren en flink uitpakken omdat ik dacht dit wordt misschien wel mijn laatste.

De laatste paar dagen waren niet echt gezellig. Ik was een beetje verdrietig , depri en juist de herinnering aan kerst en alle dingen die erbij horen maakten me nog verdrietiger. Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik de afgelopen dagen gewoon niet te genieten was, ook niet voor jW en als mijn bui dan weer over is dan heb ik daar zo'n SPIJT van. We slaan elkaar de hersens niet in, maar ik kan me soms best afreageren als ik het niet meer zie zitten en me depri voel. Juist degene de het niet verdient..Ik irriteer me dan aan alles en iedereen en denk o god wat moet ik in vredesnaam met de rest van mijn leven aan.. Na zo'n bui voel ik me echt schuldig.

Gelukkig gaat het weer iets beter. JW is vandaag lekker hout aan het hakken en kloven bij zijn ouders. Kan die zich lekker afreageren ;) Vanavond gaan we bij vrienden langs. Ik ben weer wat mobieler en dat zal ook wel zorgen voor een beter humeur.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Mogge meis,
Oh, het geen zin hebben in Kerst...zo herkenbaar, geef mij ook maar de gewone normale dag.
En geloof me die chaggie dagen hebben we allemaal wel eens, gelukkig gaan ze ook weer over.
En komt het goede humeur vanzelf weer terug.
Maak er een fijne zondag van.
Lieve groet Marjolijn.

Ibella zei

Het zijn vaak ook momenten, gevoel van onmacht omdat je er weinig aan veranderen kunt en inderdaad, de liefste van de wereld moet het ontgelden, omdat hij het dichts bij je staat.
Elk jaar ga ik ervan uit dat het de laatste kerst is en elk jaar volgt er een nieuwe.
Laat het gewoon gebeuren, het verdriet hoort erbij, juist in deze dagen, weet dat het gelukkig ook voorbij gaat.
Fijn weekend