woensdag 4 februari 2009

Kapper en werk

Eindelijk weer eens naar de kapper geweset vandaag. Het kon me eerst niet zoveel schelen hoe mijn haar zat en met al mijn uitslag in het gezicht had ik er ook niet zoveel beheoefte aan dat er iemand in mijn haar zat. Er zit nu weer een beetje model in mijn haar en het knippen viel mee. De kapster vond dat mijn haar wel erg droog was geworden en ik heb maar gezegd dat ik nogal agressieve medicijnen heb..

Ook ben ik vandaag weer even op mijn werk geweest en dat was best even wennen maar ook erg fijn. IK heb goed kunnen praten over wat ik nog zou willen doen en wat voor mij mogelijk is. Ik merk wel dat 'onder collega's zijn' en weer wat dingen oppakken , zij het op een heel ander niveau, erg veel afleiding kan geven. Ik weet niet hoe ik het ga ervaren en hoe het gaat lopen maar ik heb er wel een goed gevoel bij..

Verder is er eigenlijk niet zoveel spannends te melden en ik hoop dat dat de komende maanden zo blijft!

1 opmerking:

Marije zei

He Karin,
We blijven bezig om een datum te prikken, dus ik dacht: zondag kan gewoon wel. Ik heb volgende week vakantie en dus tijd genoeg om alle andere zaken te doen. Mocht je nog kunnen.... Dan kom ik zondag.
Groetjes Marije