donderdag 26 februari 2009

FLYYYYY INNGGG

Joeehoeee we hebben gevlogen vandaag! Vanmorgen om 07:30 uur opgestaan en om 08.30 uur vertrokken we richting Yverdon waar een vriend/collega van HJ ons opwachtte. Hij is piloot en met hem hebben we een hele gave vlucht over Zwitserland gemaakt...Vooral over de alpen vliegen was een belevenis

Al met al hebben we een uurtje in de lucht gevlogen en de steden en het skigebied waar we deze week zijn geweest eens even van boven bekeken. We hebben zelfs nog gezwaaid naar HJ die bij medtronic werkt en buiten ging staan om naar ons te zwaaien.

Na de vlucht, toen we weer met beide benen op de grond stonden, zijn we naar Medtronic gegaan, het werk van HJ. HJ is de jongen die hier in Zwitserland woont, maar dat was wel al duidelijk denk ik. HiJ heeft ons laten zien waar hij werkt en een rondleiding gegeven op de afdeling waar ze pacemakers maken. Na de lunch en de rondleiding bij Medtronic zijn we naar Lausanne gereden.

In Lausanne hebben we even rondgekeken en koffie gedronken bij Starr Bucks. Toen we daar eenmaal zaten waren zowel JW als ik behoorlijk moe. Niet gek zo, het ene moment vlieg je op 3000 meter hoogte en zo zit je in de Starrbucks aan een mega grote bak koffie met slagroom... 'Gelukkig' zijn we wat wat afwisseling in omgeving en emoties gewend de laatste tijd ; )

We hebben echt weer enorm genoten vandaag en ook het nodige beleefd wat allemaal weer als mooie herinnnering opgeslagen wordt. De hele week was supergezellig. Morgen vertrekken we weer richting Oostenrijk het kan niet op. De laatste week in de vakantie van 3 weken waarin bergen, skieen, familie en vrienden centraal staan. Overmorgen komen de ouders, de zus en familie van JW ook in Oostenrijk (Westendorf) en dat beloofd wederom een gave (ski)week te worden!

3 opmerkingen:

Ibella zei

Wat klinkt dat allemaal geweldig. Ik ben blij dat jullie zo genieten. Dit kan niemand jullie meer afnemen. Dit zijn geen dagen, maar weken met een gouden randje.
Veel plezier nog de laatste week met de familie.
Liefs Ibella

Femke zei

ieeee wat eng zeg zo vliegen! Spannend hoor... zou ik niet durven.. ;)
En daarna lekker naar starbucks, daar hebben ze echt de beste koffies, heerlijk!
Goed dat jullie zo genieten!
Veel plezier nog en tot gauw maar weer in Nederland!
XXXX
Femmie

Anoniem zei

Fijn dat jullie zo van deze heerlijke weken kunnen genieten. Ook jullie doen bijzondere en actieve dingen. Ik lees je blog met een glimlach en het doet mij goed dat er nog zoveel mogelijk is ook al ben je ziek. Je straalt kracht uit en je kuka zal het weten: dit mens gaat voorlopig nog even door met genieten!!!!
Veel liefs, Marjo