vrijdag 6 februari 2009

Alweer een goede dag

Erg leuke dag achter de rug. Voor ons doen voor dag en dauw eruit en op naar Musselkanaal! De auto kreeg een beetje kuren en de dealer zit in Musselkanaal. Terwijl JW de auto na liet kijken ben ik het modehuis Westen ingedoken. Ik was daar al eens eerder geweest toen ik er ziek uitzag. De verkoopster herkende me nog wel en dacht die gaat vast weer zoveel kopen als de vorige keer.. maar de schade valt mee ik heb niet echt veel gekocht.

Na Mussel zijn we langs de ouders van JW gereden en daarna naar mijn ouders. Heel gezellig en op de terugweg langs mijn oma, Ze ligt al drie weken plat en eet alleen nog maar yoghurt en vla. Ze vond het heel leuk dat ik er was samen met JW en was heel blij dat ik weer wat ' beter' was. Ik zei dat zij ook maar 'beter' moest worden en toen ik terugliep werd ik een beetje verdrietig.

Gelukkig niet voor lang want in de auto op de terugweg hebben we lekker de radio keihard gezet en hebben we keihard met de muziek meegezongen. Vanavond nog bezoek gehad van een neef van JW en nog een vriend en dat was supergezellig. Ik heb wel weer genoeg energie gebruikt vandaag...

Geen opmerkingen: