vrijdag 20 februari 2009

Abfahrt

Morgenvroeg vertrekken we naar Zwitserland. Vandaag was de laatste ski-dag, ik heb wel wat geskied maar niet veel. Ik word er nog goed in om mijn energie niveau te peilen. Ik heb mij vandaag voor het eerst in mijn buik een injectie fraxodi gegeven in plaats van in mijn bovenbeen. Het was gewoon TE druk bij de wc's en ik had geen zin om mijn broek uit te doen midden in het restaurant. Wel handig. Nu heb ik echter last van mijn buik precies waar ik geprikt heb. Aanraken is al pijnlijk. Naja zal wel niks zijn maar vanaf nu toch maar weer bovenbeen.

Als het goed is hoeven we morgen niet zo lang in de auto, uurtje of vier. JW is wel een beetje bezorgd over de route, het schijnt dat we door een aantal tunnels moeten (die we op de heenweg konden vermijden) waar veel files kunnen komen. Ik zie het wel. Als ik last krijg gaan we wel vaker rusten. Het doel is de moeite waard. We hebben al veel verhalen gehoord over Villa HJF maar morgen zullen we het allemaal zelf zien!

Geen opmerkingen: