dinsdag 3 februari 2009

De komende tijd

Ik zit lekker bij de kachel en ga zometeen met JW een filmpje kijken. het afgelopen weekeind en gisteren hebben we het best druk gehad met bezoek en er zelf op uit zijn. Ook vandaag ben ik wezen lunchen met collega's en kregen we bezoek.
Heel erg gezellig en ik wil hier ook echt de tijd voor hebben en de tijd voor nemen.

Ik hoef pas over drie maanden naar het VU, ik weet dat de tarceva goed aanslaat en voel me redelijk goed, alleen behoorlijk vermoeid zo af en toe. Ik realiseer me dat ik de dingen die ik nog graag wil doen, de komende tijd moet (wil) doen. Dat betekent echt niet grootse wilde reizen de jungle in, bungjee jumpen, maar wel een extra ski-vakantie, stedentripjes, wandelingen maken, ofwel naar buiten en in beweging zijn dingen zien en beleven! Het betekent echter ook bewust dagen inplannen waarop ik niets hoef, niets afspreek en lekker thuis blijf. Nadenken over alles en proberen om niet in een mentale dip te komen. Om de dagen thuis in te delen wil ik ook weer wat dagelijkse dingen oppakken en zelfs proberen wat te gaan werken.

Ik heb geeen idee hoe het zal gaan met mijn ambitieuze plannen, ik laat me niet opjagen en probeer naar mijn gevoel te luisteren samen met JW..

1 opmerking:

je zus zei

OSTERREICH HERE WE COME!

Oh nee, HIER KOMMEN WIR;)!

Kortom WE KOMEN ERAAN!!!

LIEFS VAN ONS
XXX