woensdag 25 februari 2009

Port du soleil part deux


En ja hoor we hebben weer op de latten gestaan in Port du Soleil en dit keer was de soleil ook volop aanwezig.
We zijn om 07:00 uur opgestaan en na het huren van de schoenen, parkeren van de auto, skipas kopen en de hele ski-reutemeteut aantrekken waren we om 08:30 uur op de piste.

Het was heerlijk ski-weer, lekker zonnetje en een gezellig sfeertje. De vrienden uit Zwitserland hadden beide een dag vrij genomen en met zijn vieren hebben we genoten. Enige minpuntjes vandaag waren de drukte op de piste en her en der was het ijzig.

Net als zondag hebben we weer in hetzelfde restaurantje gelunchd, lekker buiten op het terras in de zon. Ik moet niet teveel in de zon zitten in verband met mijn huiduitslag. Ik smeer me goed in en als ik echt het gevoel heb dat de zon teveel wordt neem ik drastischere maatregelen ( zie foto: ) ..

Aan het einde van de dag waren we allemaal moe maar voldaan. HJ heeft voor ons heerlijke uitsmijters gemaakt en na het eten en een kop thee liggen we nu in bed.

We genieten enorm de afgelopen weken, de bergen de sneeuw de dingen die we doen ik krijg er ontzettend veel energie van en voel me goed. Ik kan weer zoveel dingen en heb gewoon niet veel tijd om teveel aan kleine pijntjes en nare dingen te denken. Ik weet dat dat na de vakantie weer terug komt maar eerst gaan we nog genieten van de tweede helft de aankomende 1.5 week!

Geen opmerkingen: