maandag 16 februari 2009

Voluit

Weer een kort berichtje uit Oostenrijk Ladis. Ik houd het nog steeds vol. Enige wat ik vandaag beter gedaan heb dan gisteren is "zon\rust discipline". Het was vandaag weer mooi weer maar ik heb me niet laten verleiden om in de zon te gaan zitten maar ben consequent binnen gaan zitten. Dit had ook als voordeel dat mijn handen niet koud werden en ik minder last had van bloedende vingertoppen. Verder heb ik vandaag weer minder lang geskied dan gisteren. Ik wil niet last krijgen van een enorme energie afrekening.

Verder gaat het skieen boven verwachting. Ik had vandaag 1 momentje dat ik even al mijn angsten opzij gezet heb en voluit ben gaan skieen. Toen ik beneden was en JW hijgend (na minuutje ofzo) zei "Shit wat ging je hard!" wist ik dat ik hard gegaan was. Toch wel lekker hoor.

1 opmerking:

Mathieu zei

ik ben benieuwd naar de filmpjes die met de gloedjehagelnieuwe helmet-cam zijn gemaakt!