zondag 15 februari 2009

Strak blauw

Vandaag was een schitterende dag. Strak blauwe hemel dus heel veel zon. Het was wel erg koud op de bergtoppen hier en daar, maar daar was ik op gekleed. De dag begon met de gebruikelijke wintersport "eerste dag opstart gedoe". Extra balen was wel dat JW 120 euro is verloren. Ene moment had hij het nog andere moment was het er niet meer. Hij heeft overal gezocht alles binneste buiten gekeerd maar weg was het. Hij heeft de hele dag geprobeerd de schade te beperken. Dat was wel lachen. Zo heeft hij een skipas overgekocht van een nederlandse wintersporter wiens minuscus is afgescheurd. Dat was al 40 euro winst. Daarna heeft hij een korting afgepingeld op de schoenenhuur. Door zijn zielige verhaal te vertellen heeft hij ook nog overdag wat drinken en eten gekregen als troost (we hadden ook 0 euro meer bij ons dus moesten wel lenen). Volgens mij had hij vandaag al weer 80 euro "verdiend" en dus meer dan de helft weer goed gemaakt.

Met mij ging het best goed vandaag. Voor een kuka patientje heb ik weer redelijk geskied. Ik heb wel last van wat dingetjes. Zoals bijvoorbeeld spontane bloedinkjes op mijn vingertoppen. Dit zijn kloofjes die beginnen te bloeden. Als bij mij iets bloedt dan bloedt het ook behoorlijk. De kloofjes zijn een gevolg van de tarceva. Dan de uitslag. Hoe tevreden ik was gisteren over de uitslag oa in mijn gezicht des te dramatischer is het vanavond. Het zal hopelijk wel weer wat bijtrekken. Tot slot nog een beetje onderrug pijn. Al met al niets verontrustends en dus ben ik tevreden!

Geen opmerkingen: