woensdag 18 februari 2009

Sneeuw

Ik werd vanmorgen erg vroeg wakker. Ik dacht ik kan twee dingen doen: of ik ga JW voor de gezelligheid ook "per ongeluk" wakker maken of ik ga er maar uit. Normaal zou ik voor de eerte optie gaan, maar JW is moe dus ik heb hem lekker laten slapen. Het was vandaag koud en het sneeuwde behoorlijk op de pistes. Flink doorbijten dus. Waar ik normaal altijd "doorbikkelde" ben ik vandaag gestopt met skieen. Ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren en ik heb ook geleerd met de signalen echt wat te doen. Iedereen die mij een beetje kent weet dat dat best een prestatie voor mij is. Maar ik heb het gedaan en ik ben gestopt met skieen om 13:00 uur. Ik ben zelfs met de lift teruggegaan in plaats van de laatste afdaling te skieen.

Toen we thuis waren heeft JW met mijn moeder eten gemaakt wat redelijk mislukt is. Dat was eigenlijk mijn schuld want ik had de inkopen gedaan. Na het eten waren er wat emotionele uitspattingen, niet helemaal onlogisch als je zes mensen dicht opelkaar zet en er ook nog een terminaal kuka patientje tussen zit. Gelukkig luchtte het wel lekker op en na de beruchte "hollandse avond" lig ik heerlijk met JW in ons bedje. Buiten raast de sneeuw (vet veel sneeuw gevallen weer in de avond) en wij gaan nu slapen.

1 opmerking:

je zus zei

hallo luitjes
even een vraagje uit emmen,nog niet ingesneeuwd,en is er lawine gevaar ,datzien we hier op het nieuws en wij horen maar niets.
liefs g en b