dinsdag 10 februari 2009

Sport

Gelukkig goed geslapen vannacht, beter dan gisteren alleen werd mijn rust heel even verstoord toen JW thuis kwam. Vanmorgen gezellig ontbeten met JW en de vriend die bleef slapen.

In de middag wat kleine klusjes gedaan en weer eens wat 'werkdingen' gedaan. Heel summier hoor :)

's-avonds zijn we wezen sporten. Heel gek om weer in een sportschool te lopen. Ik heb 10 minuten op een cross-trainer en 10 minuten op een fiets getraind. Erg laag tempo, rustige hartslag en het ging echt goed. Natuurlijk lang niet het niveau zoals ik het deed, maar wel fijn om even in beweging te zijn. Na de cardio heb ik nog 10 minuten gezwommen en zijn we even in de sauna geweest. Ook JW is lekker aan het sporten geweest, wat intensiever dan ik.
Ik denk dat ik wel een abonnement neem, ik wacht nog even af hoe ik me morgen voel. Als ik morgen zo moe ben als een euuh haas, dan is het een beetje zonde van mijn energie ;) 

Eerst maar weer eens op de latten staan volgende week en als we terugzijn dan zien we wel weer verder!

Geen opmerkingen: