donderdag 12 februari 2009

Iets later dan gepland

Ik ben nog steeds grieperig (verkouden) maar het is niet zo erg geworden als ik had verwacht. Het bekende griepgevoel: beetje moe, keelpijn, hoofdpijn. Ondanks dat gevoel heb ik toch nog wel wat dingen ondernomen. De laatste zaken bijelkaar en ingepakt. Later in de middag kwamen een oom en tante die volgende week naar Rusland gaan emigreren voor een paar jaar. (Ze zijn geen politieke banneling, zitten niet in de voetbaltrainerswereld maar mijn oom werkt voor een grote oliemaatschappij.)

JW voelt zich ook niet helemaal top. Maar goed, we hebben wel enorm veel zin in de vakantie. Dat geeft genoeg adrenaline denk ik om de autoreis morgen te ondernemen. Bovendien rijden we maar 500 km, de rest rijden we zaterdag.  We moeten alleen nog alles in de auto zetten. En de families hebben goed nagedacht dat wij maar met zijn tweeen rijden dus vandaag is de hele dag door extra bagage gebracht. Ik hoop dat we de aanhanger thuis kunnen laten.

We hebben vanavond bij de zus van JW gegeten daarna zijn we "even" langs de HBES bakkers gegaan zodat we vroeg op bed zouden kunnen. Dat even is beetje mislukt. Hadden we kunnen weten van te voren want het even duurt altijd langer bij de HBES bakkers, veel te gezellig om meteen door te stiften naar huis!

2 opmerkingen:

Jeanet zei

Hee Karin,
Een goede reis morgen en een heerlijke vakantie! Hoop dat de griep dan al is verschwunden!!!
Liefs, Jeanet

Ibella zei

Hoi Lieve Caroline en JW,
vandaag dus nog een stukje rijden en dan op de plaats van bestemming. Ik wil jullie alsnog een hele fijne vakantie wensen, ook voor de familie die mee is.
heel veel plezier met elkaar en geniet ervan.
Liefs Ibella