vrijdag 27 februari 2009

Westendorf

Week 3 van onze vakantie is begonnen.

Vanmorgen om 08:30 uur zijn we vertrokken uit Zwitserland en na een voorspoedige reis kwamen we om 14:30 uur aan in Westendorf. We zitten in een erg gezellig en mooi pension, vandaag hebben we met zijn tweeen een kamer, morgen komt de zus van JW met kids en krijgen we een appartement met zijn allen.

Na aankomst hebben we meteen ski's gehuurd. Ik zit lekker te bloggen en JW is aan het gamen.We zijn weer even een avond met zijn tweeen en dat is best wennen na twee weken vrienden en familie.

De afgelopen twee weken waren superleuk en de aankomende week zal dat zonder twijfel ook worden. Ondanks alles komt het verdriet zo af en toe keihard binnen. Vooral als we even met zijn tweeen zijn. Het is zo fijn om me zo goed te voelen, bijna alles te kunnen en te genieten. De vakantie is heerlijk, lekker op reis, veel indrukken opdoen en nieuwe dingen zien en doen. Normaal gesproken verlangde ik ook altijd weer naar huis, weer aan het werk, lekker je ding doen...
Nu met de KUKA vind ik dat toch moeilijker, het lijkt wel of thuis meer doordringt wat er aan de hand is. Het is niet zo dat we op de vlucht zijn voor de realiteit, die realiteit voelen we hier ook dagelijks. Het is meer de afleiding, de volgeplande dagen en de mensen om je heen die maken dat je gewoonweg geen tijd hebt om te gaan piekeren.

Maar we hebben nog een lekker weekje voor de boeg met leuke mensen en veel gezelligheid. Ook straks thuis gaan we er weer het beste van maken Zometeen eerst maar eens lekker slapen, de bedden zien er goed uit. Morgen gaan we lekker met zijn tweeen skieen, de rest van de familie komt aan het einde van de middag, zin in!!

Geen opmerkingen: