zaterdag 7 februari 2009

Conditie

Vandaag ben ik samen met JW naar de sportschool geweest waar ze ook een sauna en een zwembad hebben. Ik wil toch graag weer wat conditie opbouwen en als het buiten miezerig is is wandelen ook niet altijd een optie. Ik ga niet meer zoveel sporten als ik gedaan heb natuurlijk, maar een beetje zwemmen en wat krachttraining lijkt me niet verkeerd. Bovendien hebben ze een groot saunacomplex en dat is toch ook wel erg fijn.
Het is wel gek om weer zo bezig te zijn met dingen die je deed voor je ziek werd, tegelijkertijd is het heel fijn. Ik realiseer me heus wel dat ik niet meer alles zo kan als voor mijn ziekte, maar ik kan nu nog heel veel en daar wil ik zoveel mogelijk van genieten!

Aanstaande dinsdag hebben we een proeflesavond en aan de hand daarvan zien we wel of we een abonnement nemen...

Ik ben best tevreden hoe de eerste week na de scan is verlopen. We genieten van een positeve uitslag maar ik ben ook bezig om wat dingen op te pakken waarvan ik denk dat ze me zullen helpen om een mogelijke grote mentale dip te lijf te gaan.

1 opmerking:

Ibella zei

Goed zo, je bent heel positief bezig op deze manier. Met een goede conditie kan een lichaam heel veel verdragen.
Liefs Ibella