zaterdag 28 februari 2009

Kreeftje


Ik zit heerlijk gedouched naast JW op de bank van ons superappartement te bloggen. Het appartement waarin we zitten is echt heel mooi. Heel ruim, supergrote XXL badkamer. Lekker groot balkon en ook een zwembad en sauna staan tot onze beschikking. JW is ook erg tevreden over de internetverbinding.

We zijn vannochtend om 08:30 uur al gaan skieen. Het was heerlijk weer en de pistes waren tot de middag erg goed. Na 12:00 werd de sneeuw "papperig". Tegen een uur of 13:30 kwamen de ouders van JW, zijn zus met kids en andere familie en zijn JW en ik naar beneden gegaan.

Met mij gaat alles nog steeds goed, ik merk alleen wel dat ik gisteren een hele dag in de auto heb gezeten. Ik had behoorlijk last van mijn rug, maar na een dagje skieen gaat het weer beter. Beweging helpt dus!
Mijn gezicht wordt wel ontzettend rood en iets opgezet door de zon. Ik heb me om het uur ingesmeerd en als we even gingen uitrusten in de zon deed ik mijn burka weer op. Ondanks het gemseer en het zoveel mogelijk mijden van de zon dus toch een kreeftenkop hehe...

Morgen belooft het weer een mooie dag te worden dus gaan we weer vroeg op om zoveel mogelijk te genieten!

Geen opmerkingen: