zaterdag 21 februari 2009

Zwitserland

Ik lig weer in een vreemd bed, maar nu niet in Oostenrijk maar in Zwitserland...Het houdt maar niet op:)

Vanmorgen om 06:00 uur zijn mijn ouders vertrokken richting Nederland, nadat zij vertrokken hebben JW en ik de laatse zaken in het appartement opgeruimd, even ontbeten en om 07:30 vertrokken we richting die Schweiz.

De afgelopen week met mijn ouders, zusje, haar dochtertje en vriend was supergezellig. Ik heb heerlijk met ze geskied, we hebben veel lol gehad en lekker alles even kunnen vergeten.

Bij onze vrienden in Zwitserland is het feest. We werden heel gastvrij ontvangen in hun nieuwe villa die prachtig in de Alpen gesitueerd ligt. Als je naar buiten kijkt zie je de bergen in de verte en uitgestrekte sneeuwvlaktes daarvoor. We hebben lekker geborreld, huisgemaakte pizza gegeten en bij de houtkachel gezeten. Het gastenverblijf waar wij in slapen heeft een groot bed, zonder spleet en met 1 grote deken. Wel zo lekker na een week met twee aparte matrassen en twee 1 persoonsdekentjes.
We kunnen hier de hele week blijven. Morgen gaan we met zijn allen skieen in Frankrijk. Dat is een uurtje rijden hier vandaan. Helaas ben ik de naam van het gebied even vergeten.

Kortom we genieten met volle teugen, maar deze week gaan we ook een paar dagen bijtanken (ofwel ook genieten maar dan niet te actief).

Later deze week zal ik ook even proberen wat filmbeelden te plaatsten. We maken nu verbinding met internet via de "vette internet pijp" (zoals JW het noemt) van villa HJF dus dat zit wel snor.

1 opmerking:

Ibella zei

Lieve meid, ik volg je op de voet en ben blij dat jullie zo genieten.
Fijne week nog bij jullie vrienden.
Liefs Ibella