zondag 8 februari 2009

Saai

Het is moeilijk om elke dag een stukje te schrijven. Voor mijzelf wordt mijn weblog een soort van dagboek maar er lezen wel wat mensen mee:) De inhoud wordt een beetje saai vind ik persoonlijk. Het is vooral: " Wat doen Caroline en JW elke dag?". En wat wij elke dag doen is niet altijd even boeiend. Een beschrijving van de gewone dagelijkse dingen mag dan wel niet altijd even boeiend zijn, het betekent meestal wel dat het op het KUKA-front goed gaat. Mentaal gaat het op het KUKA-front ook goed, maar ik weet dat dat ook grotendeels komt door de scan-uitslag. Maar goed, het lezen van mijn log is niet verplicht en ik schrijf gewoon vrolijk verder!

Vanmiddag was er een vriendin op bezoek en zij weet veel van meditatie en ontspannings-en bewegingstechnieken. Met haar heb ik ook heel leuk kunnen praten over wat te doen bij stress en als ik me wat minder ga voelen.
Naast het bezoek hebben we nog even lekker gewandeld vanmorgen en koffie gedronken bij ' De Paalkoepel' in Paterswolde. Eind van de week gaan we voor drie weken de bergen in dus genoeg te doen deze week ter voorbereiding!

1 opmerking:

Jeanet zei

Wow, alweer de bergen in... bepaald geen saai dagboek, Karin! ;)
Het is voor de trouwe lezers ook wel fijn om die alledaagse (zogenaamd saaie) blogs te lezen, hoor, als teken dat het dus best goed gaat!
Ik zie je snel op 't werk, heb ik begrepen? Leuk!