maandag 9 februari 2009

Praatgroep

Ik kon vannacht niet goed slapen. We hadden (heel gaaf) een film gekeken op de beamer ,geprojecteerd op het plafond. Terwijl we in bed lagen konden we heel relaxed boven ons hoofd de film kijken. Na de film was ik eigenlijk hartstikke moe maar er spookte van alles door mijn hoofd. Ik ben zo blij dat ik weer wat gewone normale dingen op kan pakken, soms heel soms vergeet ik even de ' sores' maar vannacht begon ik weer even te malen. Uiteindelijk ben ik toch in slaap gevallen en vanmorgen voelde ik me alweer een stuk beter.

Meteen na het opstaan heeft JW zijn neefje opgehaald. Jw's zus was niet helemaal fit en wij hebben de hele dag op Rafael gepast. Heel leuk de hele dag een kleintje in huis, erg lachen. MIjn sport voor vandaag weer gehad ha aha sjonge jonge wat een energie heeft die jongen: SOW!

Aan het einde van de middag hadden zowel JW als ik een afspraak bij het Behouden Huys. De gesprekken bij het Behouden Huys zijn prettig. Ik ga ook meedoen aan een jongerengroep, een soort praatgroep voor jongeren met KUKA, deze start in Februari, Helaas moet ik wel een aantal sessies misssen omdat ik op vakantie ga. Nu ik me nog zo goed voel wil ik toch graag op vakantie, maar ik vind het wel wel heel jammer dat ik een aantal sessies mis want ik denk dat ik wel heel veel aan de groep ga hebben.

Zometeen ga ik lekker met een boek naar bed. JW is met een goede vriend in de stad een hapje eten en daarna gingen ze naar de film. Die rolt vannacht wel bij me in bed:)

Geen opmerkingen: