woensdag 18 februari 2009

Vroege vogel.

Ik ben vroeg opgestaan. Naja vroeg, ja half acht is vroeg voor mij als ik op vakantie ben. Gordijn open.... het sneeuwen was opgehouden en de lucht was strak blauw. Het weer was super en ik voelde me goed en vol energie! Echt een waauw momentje. Ik draaide me om en JW kreeg net een niesaanval. Kom we gaan skieen zei ik. Ik kreeg een lauw nasaal "okaytje" van JW die me aankeek met iewat verkouden lodderige ogen. Hij twijfelde wel, maar is toch meegegaan. We hebben de hele dag fantastisch geskied. De omstandigheden waren zo goed als perfect. Ik heb geen last gehad van mijn lichaam, ben niet moe geworden. De enige die wel moe is is JW. Die is alleen maar meer verkouden geworden naar mate de dag vorderde. Hij ligt extreem vroeg op bed (20:30) en ik ga ook maar optijd slapen. In een woord: Topdag.

1 opmerking:

Femke zei

Karin en JW!
Klinkt goed zo'n vakantie, fijn dat er zulke goede sneeuw is en mooie zon, geniet er maar lekker van! En heb je al kaizersmarren (hoe schrijf je dit haha) gegeten met pflaumenkwatsch? haha, pruimenspul bedoel ik? Is altijd heerlijk he...
Geniet nog van je vakantie, ik lees je verhalen hier op afstand!
Tot gauw weer in Nederland!
Liefs,
Fem