maandag 2 februari 2009

Boekenkast

Nee dit keer niet flink uitgeslapen maar voor ons doen op tijd uit de veren. Vanmorgen heb ik eerst mijn arts (Postmus) gemaild met wat vragen over de antibiotica die ik voorgeschreven heb gekregen en een creme voor de uitslag rondom mijn moedervlek. Ik mocht deze medicatie gewoon gebruiken met tarceva, maar ik twijfel of ik de antibiotica wel ga gebruiken. Het geeft ook weer de nodige bijwerkingen zoals diarree, je kan vocht vasthouden en misselijk worden. Ook een glaasje wijn bij het eten is dan niet zo slim. Op zich zijn de bijwerkingen wel een weekje vol te houden, maar ik moet het dan 3 maanden slikken. Mijn gezicht zal er dan stukken beter uit zien en dat zou ik natuurlijk erg fijn vinden, zo ijdel ben ik wel :) Het grappige is dat ik er eigenlijk ook wel aan gewend ben en al die bijwerkingen zie ik ook niet zo zitten. Dilemna dus, ik denk er nog even over na wat ik ga doen.

Naast de vragen over de medicijnen heb ik ook gevraagd waarom ik nou precies niet meer te opereren ben. De tarceva ruimt de kuka toch behoorlijk op. Postmus antwoordde dat het moeilijk is om te opereren omdat het bij mij ook in mijn borstvlies en tussen de longen zit. Daar kan de chirurg niet bij. Ik antwoordde vervolgens dat we dan toch een chemo deden en dat de tarceva de boel daar toch misschien ook wel schoon had gekregen? Op mijn wedervraag heb ik nog geen antwoord..

Naast de kuka-regeldingen hebben we vanmidag een boekenkast gekocht en meteen bij thuiskomst inelkaar gezet. Het inelkaar zetten ging lekker vlot, niet altijd het geval bij IKEA-kasten. Bij de vierde kast werd JW zo overmoedig dat een plank verkeerd -om (met de hout-kant) in de kast zat. Maar we hebben de kast weer helemaal uit elkaar geschroefd (zonder stress!) en klaar was de kast.
Vanavond hebben we dozen boeken uit de bijkamer gehaald en de boekenkast ingericht. Erg leuk om te doen , herinneringen die bovenkomen van je studietijd of van plaatsen waar je sommige boeken hebt gelezen. De boekenkast is nog niet vol, maar ik ga er de komende jaren wel voor zorgen dat hij vol komt ; )

2 opmerkingen:

Mark Nijmeijer zei

lees je in het engels? heb nog wel een paar dozen waar we van af willen :)

StefanN zei

ik zal voortaan elke keer een boek voor je meenemen... maar of ze allemaaal even leuk zijn...