donderdag 19 februari 2009

Week bijna voorbij

Het was vandaag weer een stralende dag. We hebben echt veel geluk met het weer. Ik was na de tochten dag van gisteren wel moe in mijn lijf. Dus ik ben niet vroeg opgestaan en heb niet veel geskied. Ik denk dat ik vandaag de minste ski-kilometers gemaakt heb tot nu toe. JW was ook van plan niet veel te skieen maar dat is mislukt. Hij is ’s middags wel gaan skieen oa met de vriend van me zusje. Ze hebben zware routes gedaan en ook best lang geskied. Hij heeft een grappig filmpje gemaakt met zijn nieuwe helmcam hoe hij onderuitgaat. Normaal zou ik het wel even plaatsen maar we hebben zo een brakke internet verbinding hier dat ik alleen mijn blog post en verder niks. Ik lees niet eens mijn mail, dat komt van het weekend wel weer als we in Zwitersland zijn.

Het rustig aandoen is goed bevallen. Ik heb wat tijd overgehad om even in de sauna te gaan met mijn zusje. Morgen is de laatste skidag in Ladis/Fiss. Ik hoop dat het nog mooi weer blijft en dat we nog lekker kunnen skieen.

Geen opmerkingen: