woensdag 11 februari 2009

Griep

We liggen al op bed (19.00 uur). Ik voel me niet fit, hoofdpijn, keelpijn en rillerig. JW had er de hele dag al last van bij mij sloeg het toe na het avondeten. We hebben absoluut geen zin in de griep nu, dus vroeg naar bed met paracetamol en lang slapen.

Ondanks het griepgevoel van nu zijn we voor ons doen vroeg opgestaan. We hebben boodschappen gedaan bij de Makro en in de stad nog wat dingen gehaald die we mee moeten hebben op vakantie.
Na het shoppen moest ik naar het Behouden Huys. Vandaag kreeg ik een soort massage waarbij ik tegelijkertijd een training kreeg hoe ik kon voelen waar spanning zit, hoe dat kan veranderen als ik aan iets ontspannends denk en wat trucjes om jezelf te leren ontspannen. Na de vakantie ga ik weer, maar ik heb wel wat huiswerkoefeningen meegekregen.

Einde van de middag heb ik samen met JW nog even de auto schoongemaakt tussen de buien door. Alles is dus klaar voor vertrek vrijdag, nu wij nog :)

Geen opmerkingen: